Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ίλιτς:Aφήσαμε πίσω μας έναν πολύ δύσκολο Γενάρη


Ίλιτς: «Επιστέγασμα των προσπαθειών το γκολ»







Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το γκολ που έλειπε απ' τον ίδιο και απ' την ομάδα του ΠΑΣ: «Είναι σίγουρα πολύ ευχαριστημένος, όχι για το γκολ πρωτίστως, αλλά για την νίκη της ομάδος, αφήσαμε πίσω μας έναν πολύ δύσκολο
Γενάρη με τέσσερις ήττες. Από εκεί και πέρα, το γκολ είναι επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των παικτών, σίγουρα είναι ευχαριστημένος και γι' αυτό, αλλά πρωτίστως για τη νίκη και τους τρεις πόντους».

Για το πώς είδε το σημερινό παιχνίδι από την πλευρά του: «Σίγουρα δεν άλλαξε πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου, αυτή είναι η θέση που παίζω τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, από εκεί και πέρα γίνανε κάποιες προσαρμογές από τον προπονητή τις τελευταίες μέρες, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση, για τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το πού αφιερώνει το γκολ που σημείωσε: «Το αφιερώνω πάνω απ' όλα στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα, ήταν ένας πολύ δύσκολος Γενάρης και το σημερινό παιχνίδι είχε ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας λόγω της πεσμένης ψυχολογίας εξαιτίας και των τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, οπότε ελπίζω μ' αυτή τη νίκη να βελτιωθεί και η ψυχολογία της ομάδας και να τα πάμε καλύτερα και στη συνέχεια».

Για το τι έχει να πει στα ελληνικά ως MVP του παιχνιδιού: «Ευχαριστώ για όλους τον κόσμο και τους παίχτες, δεν ξέρω πολλά (γέλια...)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου