Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παναγόπουλος:Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια μπροστά μας.


Παναγόπουλος: «Κρατάμε πολλά θετικά»


Κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ σε νεκρό χρονικό διάστημα και ουσιαστικά δεν είχαμε κινδυνεύσει ούτε πριν από τα γκολ, ούτε και μετά. Δεν είχαμε
καθόλου κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός μας κούρασε. Ξέραμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι σπαταλήσαμε άδικα για τους εαυτούς μας ένα πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε μπάλα και δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες. Και δεν είναι μόνο το δοκάρι στο σουτ του Μητρόπουλου. Είναι άλλες δύο φάσεις του Αραβίδη, άλλη μία του Ντούνη», τόνισε ο προπονητής της ομάδας και πρόσθεσε:

«Το θετικό για εμένα είναι ότι έδειξε η ομάδα τα στοιχεία που έπρεπε. Η μαχητικότητα, η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη, μία λέξη με τεράστια σημασία. Και είναι σημαντική λέξη για τον Πανιώνιο. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Χαίρομαι γιατί στην προσπάθειά μας να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, μπήκαν παιδιά που τα έδωσαν όλα. Και νομίζω ότι η σημερινή εμφάνιση παρά το άσχημο αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια», είπε ο κόουτς των «κυανέρυθρων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου