Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Από κοινού έλυσαν τη συνεργασία τους Ίντερ και Κρίστιαν Κίβου


Κρίστιαν Κίβου, το τέλος το ταξιδιού…



Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας συμφώνησε να διακόψει το συμφωνία του με τον ιταλικό σύλλογο, με σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση να παίζει η νέα εγχείρηση στην οποία
υποβλήθηκε. Ο 75 φορές Ρουμάνος διεθνής έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν το Μάιο του 2013.

Μάλιστα, ο Κρίστιαν Κίβου μέσω της σελίδας του στο facebook έγραψε τον επίλογο της καριέρας του, με την συγκίνηση του να είναι έκδηλη:

«Μπήκα στον κόσμο του ποδοσφαίρου παιδί, ονειροπόλος και με πολλή αισιοδοξία. Αφήνω το ποδόσφαιρο με λίγες άσπρες τρίχες, πολλούς φόβους και τη σιγουριά ότι η καρδιά μου είναι εκεί που ανήκει, ακόμα και αν πάντα την έδινα στις ομάδες που αγωνιζόμουν. Πατέρα, ελπίζω να είσαι περήφανος για αυτό που έγινα. Είναι το τέλος του ταξιδιού… και το ξεκίνημα της υπόλοιπης ζωής μου».

Ο Κρίστιαν Κίβου μετακόμισε στο «Σαν Σίρο» από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2007 και κατέκτησε τρεις τίτλους της Serie Α, δύο φορές το Coppa Italia, το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο προπονητή, αλλά και το Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ ευχαρίστησε τον Κρίσιαν Κίβου για όσα προσέφερε στην ομάδα από το 2007 και έπειτα:

«Η Ίντερ και ο Κρίστιαν Κίβου έχτισαν μια σχέση που ξεπέρασε τα όρια του γηπέδου και του καθαρού επαγγελματισμού. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Κρίστιαν για το ήθος του, την πίστη του και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, που τον καθιστούν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ίντερ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου