Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Γιώργος Γεωργιάδης:Αυτός είναι ο στόχος μας





Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση: «Πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω τους παίκτες μας με καλή διάθεση, έχουμε καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, βέβαια, κάνουμε και λάθη
που μας στοιχίζουν, αλλά γενικά είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: «Γνωρίζω ότι η χαρά που παίρνεις είναι πολύ μεγάλη και εσύ εισπράττεις ικανοποίηση και δίνεις χαρά και στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντέχουν την πίεση: «Αντέχουν, δεν αντέχουν είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα που είναι υποχρεωμένη να κερδίζει κάθε παιχνίδι να παίρνει πρωταθλήματα Κύπελλα. Γι' αυτό έχουν επιλεγεί αυτοί οι παίκτες, σκέφτονται ώριμα και αυτοί πλέον, ελπίζω να ανταποκριθούμε»

Για το τι αγώνες περιμένει: «Είναι δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι όπως πρέπει και οι διαιτητές να κάνουν καλά την δουλειά τους και στα δύο παιχνίδια. Οι παίκτες να ανταποκριθούν και ας κερδίσει ο καλύτερος. Φυσικά θέλουμε να περάσουμε εμείς, το πιστεύουμε και έχουμε βάσιμες ελπίδες γι' αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου