Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δημήτρης Ανάκογλου:Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους.


«Θα φέρει τίτλους στην ΑΕΚ το γήπεδο»



Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ

-Για τη φετινή πορεία


 «Ήταν δύσκολη χρονιά για όλους. Και για μας και τον κόσμο περισσότερο. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και φύγαμε από τη Γ’ Εθνική».


Για την παρουσία τους στην ομάδα

«Δεν μετάνιωσα που πήγα στην ΑΕΚ πέρσι το Φλεβάρη και γενικά δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Αν το είχα μετανιώσει, θα είχα φύγει το καλοκαίρι. Αντιθέτως έμεινα».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δέλλα

«Απέδειξε ότι έλεγε πάντα αυτό που πίστευε. Όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, δεν μας χάιδευε τα αυτιά. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρσι ήρθε σε μα δύσκολη κατάσταση και χρειάζονται κότσια για να το κάνεις. Έβαλε το όνομά του και την καριέρα του κάτω από την ΑΕΚ για να βοηθήσει. Σύμφωνα με τα φετινά δεδομένα, τις ευκαιρίες που έδωσε και τη δουλειά που έκανε, πιστεύω ότι του άξιζε να μείνει. Πιστεύω πως θα έχει πολύ καλή πορεία ως προπονητής».

Για την εμπειρία τους από τη Β’ Εθνική

«Είναι πολύ δυσκολότερη από τη μεγάλη κατηγορία η Football League. Παίζεται λιγότερο ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια πηγαίνουν στη δύναμη και το γκολ. Μετρά η άνοδος κι αυτό θέλουμε.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το νέο γήπεδο


«Η αλήθεια είναι ότι για να μείνω το καλοκαίρι έπαιξε ρόλο ο κ. Μελισσανίδης. Υπάρχει ένα πλάνο για το τι θέλει να κάνει. Αυτά που σκέφτεται μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα. Όλοι μας έχουμε όνειρο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να παίξουμε εκεί».

Για το τι χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα

«Υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις. Πώς θα φερθεί πρώτα από όλα η διοίκηση μεταγραφικά και από πλευράς στόχων. Δεν τους βλέπουμε τόσο μακριά πάντως. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα κι αν αποφασίσει να κάνει πρωταθλητισμό, θα κάνει. Τέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου