Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κονέ:Εχουμε ελπίδα στο ματς με την Ακτή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς


Κονέ: «Να δείξουμε ελληνική ψυχή» (vid)



Χρειάζεται αυτό το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε, θέλω να τονίσω ότι το ομαδικό πνεύμα πρώτος από όλους το έδειξε ο Κώστας γιατί οι δυο κίτρινες κάρτες όπως είδατε ήταν για να κόψει μια
συγκεκριμένη φάση και αυτό έδειξε ότι έβαλε το ομαδικό πνεύμα πάνω από το εγώ του», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Απογοητευτήκαμε γιατί ο Κώστας είναι μια μεγάλη απουσία για μας. Απλά δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε θέληση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στα 55 λεπτά που έμεναν δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, δώσαμε την ψυχή μας για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε ελπίδα στο ματς με την Ακτή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Όσον αφορά τη μάχη για το εισιτήριο στους «16»; «Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση, πρέπει να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η ελληνική ψυχή, ότι η ελληνική ομάδα έχει ταλέντο και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τέλος, σχετικά με τα συναισθήματά του ως εκπροσώπου ενός ολόκληρου λαού που περνάει δύσκολες στιγμές, είπε: «Εμείς αγωνιζόμαστε και σκεφτόμαστε τον ελληνικό λαό για να του δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε αυτό το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου