Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μιχάλης Γρηγορίου:Nα εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι


Γρηγορίου: «Έχουμε μια δύσκολη χρονιά»


Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο site της ΠΑΕ:

«Κατ’ αρχήν, να ευχηθώ μια καλή αγωνιστική σεζόν και ο καθένας μας, από όποιο πόστο υπηρετεί την Κέρκυρα, να προσθέσει ένα λιθαράκι, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο γίνεται καλύτεροι.


Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση μιας δύσκολης χρονιάς, δεδομένου του ότι φέτος, από τη Super League, υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους και να δουλέψουμε ακόμη παραπάνω, για να αντεπεξέλθουμε όπως πρέπει, για τον βασικό στόχο της παραμονής.

Όσον αφορά στην κλήρωση, οι πρώτες οκτώ με δέκα αγωνιστικές είναι βατές για εμάς, το δεύτερο, όμως, σκέλος των δύο γύρων είναι δύσκολο. Όπως, κατά συνέπεια, είναι προφανές, αυτό που θέλουμε είναι αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, που δεν αντιμετωπίζουμε κάποια απ’ τις λεγόμενες “μεγάλες” ομάδες, να κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Άρα,oφείλουμε, με την έναρξη του Πρωταθλήματος, να εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Και γι’ αυτό ζητάω –κι εκτιμώ ότι θα γίνει- το 80-90% του ρόστερ να έχει επανδρωθεί μέχρι την αναχώρησή μας για τα Τρία Πέντε Πηγάδια και το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου