Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό με τους παλαιούς κατόχους να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την ανανέωση των καρτών τους



Την πρώτη ημέρα διάθεσής τους, 520 εισιτήρια διαρκείας ανανεώθηκαν, ενώ στις 3 Ιουνίου (πέντε ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία), θα αρχίσει τελικά η διάθεση των καρτών για τους νέους κατόχους, έπειτα από απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Για αυτό και οι φίλαθλοι, που δεν είχαν πέρυσι εισιτήριο διαρκείας και θέλουν να αγοράσουν για την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά, θα έχουν τη δυνατότητα από τις 3 Ιουνίου να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας.


Θυμίζουμε πως η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους νέους κατόχους ήταν η 8η Ιουνίου, ωστόσο οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισαν να αρχίσει πέντε ημέρες νωρίτερα η διάθεση για τους καινούριους αγοραστές λόγω του έντονου ενδιαφέροντος από τους φίλους της πειραϊκής ομάδας.

Το μότο της ερυθρόλευκης καμπάνιας είναι "απόλαυση διαρκείας" και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την πρώτη ημέρα έδειξαν θετικοί στο κάλεσμα της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου