Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και το τελικό 0-2 εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αγώνα, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.



Ικανοποιημένος μεν, προσγειωμένος δε ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν χαμογελαστός για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όμως η νίκη με τα 2 γκολ του Λυμπερόπουλου ήταν απλά η μισή δουλειά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η προσπάθεια πρέπει να είναι η ίδια και στον επαναληπτικό αγώνα στις 2/2 στο ίδιο γήπεδο, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:


"Η δουλειά επιβραβεύεται και εμείς είχαμε δουλέψει πολύ γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί νικήσαμε μια καλή ομάδα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στην τακτική, μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να παίζεις το 120%! Η ομάδα έκανε καλή δουλειά σε όλους τους τομείς.

Η νίκη δεν οφείλεται στο ότι δεν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός. Εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και νικήσαμε. Αλλωστε στο ποδόσφαιρο πολλές φορές τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σήμερα απλά παίξαμε το πρώτο μέρος, έχουμε άλλα 90 λεπτά. Θα προετοιμαστούμε σωστά, δεν θα είναι εύκολο.

Το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό, ο ΠΑΟ δεν είναι μόνο ο Σισέ. Σίγουρα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και αν τον εξουδετερώσεις έχεις πλεονέκτημα. Αλλα όλοι οι παίκτες είχαν ετοιμαστεί κατάλληλα και ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Δουλέψαμε πολύ και μας βγήκε σήμερα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε ματς. Κάποιες φορές δεν θα μας βγαίνει. Πάντως σε αυτά τα ματς, τα ντέρμπι, η δουλειά του προπονητή είναι εύκολη. Δεν έχεις να πεις πολλά στους παίκτες σου, είναι "φτιαγμένοι" από μόνο τους".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου