Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστείδη Γαλανόπουλου,

Μετά τον Ιβάν Ρούσεφ η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστείδη Γαλανόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Δεκτή η έφεση για τον Μπερτίν


Στην δεύτερή του μεταγραφή μετά από αυτή του Ιβάν Ρούσεφ, προχώρησε την Τετάρτη ο ΟΦΗ. Η Κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Αριστείδη Γαλανόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε φέτος σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League έπαιξε σε 39 παιχνίδια κερδίζοντας την άνοδο με την ομάδα των Σερρών. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Αριστείδης Γαλανόπουλος που αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ο έμπειρος παίκτης συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Νίκο Μαχλά και συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες. Το συμβόλαιο του Γαλανόπουλου αύριο θα κατατεθεί στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίου".

Δεκτή η έφεση για Μπερτίν

Στο μεταξύ, δεκτή έγινε η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την μείωση της ποινής του Φραντς Μπερτίν και πλέον ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τίθεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Frantz Bertin, κατά της υπ΄ αριθμ. 7/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ποινή μιας αγωνιστικής (από τρεις)".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου