Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Υπέγραψε ο Νικουλάε

Παίκτης της Καβάλας είναι και επίσημα ο Μάριους Νικουλάε. Ο Ρουμάνος επιθετικός πέρασε την Τετάρτη (19/1) από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Αθήνα κι αφού είχε περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών. "Πάμε για Ευρώπη", είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "Αργοναυτών".


Νικουλάε

Ο 29χρονος φορ αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ η Καβάλα διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο Νικουλάε θα αρχίσει προπονήσεις με την Καβάλα και πιθανότατα θα βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την Ηρακλή στο "Ανθή Καραγιάννη".

Στην Ντιναμό Βουκουρεστίου φέτος είχε 16 συμμετοχές και 3 γκολ. Προηγούμενες ομάδες εκτός από την Ντιναμό ήταν οι Ινβερνές, Μάιντς, Σταντάρ Λιέγης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στην Εθνική Ρουμανίας έχει 38 συμμετοχές και 13 γκολ

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νικουλάε είπε:

"Η Καβάλα είναι στην πέμπτη θέση και διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη, δεν παλεύει για να σωθεί. Πηγαίνω δανεικός εκεί για έξι μήνες. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα κι ελπίζω να τα καταφέρω. Είναι καλύτερο που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό. Η πίεση στη Ρουμανία είναι πολύ μεγάλη, ενώ εκτός συνόρων κοιτάς μόνο τη δουλειά σου και τα πράγματα είναι πιο εύκολα για σένα".

Αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στην Καβάλα και μετά το καλοκαίρι σχολίασε:"Θα δούμε αν οι ομάδες τα βρουν το καλοκαίρι. Αν δεν συμφωνήσουν, θα επιστρέψω στη Ντιναμό. Άλλωστε θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ντιναμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνε".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου