Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τσιρίλο: "Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία"

Ο Ιταλός στόπερ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία ενώ υπογράμμισε ότι το γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.



Πολλά παράπονα από τον διαιτητή Τριτσώνη, κυρίως, για τις αποφάσεις του στο πρώτο μέρος φάνηκε να έχει ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός αμυντικός:

"Είναι μία φάση που έχουμε δουλέψει πολλές φορές στην προπόνηση. Είδα ότι η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ ψηλά, έκανα την μπαλιά και ο Αντελίνο έκανε το γκολ.

Το είχα δει και άλλες φορές, απλά τότε μπορούσα να το κάνω και το έκανα. Έχουμε πολλά παράπονα από τους διαιτητές. Δεν δόθηκαν φάουλ που μας έγιναν και γενικά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία του σημερινού αγώνα."

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μπαλάφας δήλωσε:

"Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Σίγουρα ήταν δύσκολο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχει δυσκολία σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι πήραμε αποτέλεσμα. Ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι της Τούμπας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου