Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μώραλης: "Η πρόκριση στην Τούμπα"

Ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα πρόκρισης, καθώς πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στην "Τούμπα" ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.



Ο κύριος Μώραλης έκανε λόγο για ατυχία, ενώ υπογράμμισε ότι το ματς τελείωσε ομαλά, παρά την ένταση που υπήρχε από την εξέδρα.

Αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε:

"Όταν έχεις τρία ή τέσσερα δοκάρια και δεν βάζεις ένα δεύτερο γκολ, είναι ατυχία. Δεν υπάρχει όμως και τόσο μεγάλη απογοήτευση. Πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση", για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Σίγουρα θέλαμε άλλο αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ, αλλά όπως είπα και πριν θα πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ(σε 15 μέρες) για να πάρουμε την πρόκριση".

Για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Γιάννης Μώραλης, υπογράμμισε: "Αυτά τα ματς είναι ντέρμπι και είναι λογικό να υπάρχει ένταση και στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο νομίζω ότι το ματς τελείωσε ομαλά. Χωρίς να έχουμε σημαντικά προβλήματα. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μία καλή έδρα που γίνονται τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου