Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, παίρνοντας από την ΑΕΚ το πλεονέκτημα και πληρώνοντάς την με το... ίδιο νόμισμα στη ρεβάνς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, δήλωσε πως η ομάδα του έχει τα φόντα να φτάσει σε ανάλογο σκορ με το πρώτο παιχνίδι, έχοντας όμως με το μέρος της το αβαντάζ, οδηγώντας τελικά την πρόκριση στη διαδικασία της παράτασης και ενδεχομένως των πέναλτι!


"Πιστεύω ότι έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη ρεβάνς. Μπορούμε να τους κάνουμε το ίδιο πράγμα και να οδηγήσουμε το ματς την παράταση και τα πέναλτι. Είμαι αισιόδοξος ότι εμείς θα προκριθούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα, στην εφημερίδα της πατρίδας του, Record.
Ο πορτογάλος μετέφερε την αισιοδοξία του και στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Πέμπτης (20/01). "Δύο ήττες από την ΑΕΚ είναι πολλές. Τρίτη δεν πρόκειται να γίνει. Παρά την ήττα είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς αλλά ήταν σαφώς πιο τυχεροί. Αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει"!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου