Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα ο Παύλος Δερμιτζάκης


Δερμιτζάκης

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε γίνει γνωστή από το βράδυ της Πέμπτης και ενώ μετά το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Βλάχο, χρέη προπονητή είχε αναλάβει ο Οράσιο Γκονσάλβες.

Τελικά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος θα επιδιώξει να οδηγήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε πιο αναλυτικά:"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τον προπονητή κ. Παύλο Δερμιτζάκη".

Το βιογραφικό

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1969
και ως ποδοσφαιριστής στα  13χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε σε συνολικά 9 συλλόγους των τριών εθνικών κατηγοριών με πιο σημαντικό σταθμό τον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια.

Ως προπονητής άρχισε την καριέρα του από τον Εργοτέλη στον οποίο αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής και την περίοδο 2001-2002 οδήγησε την ομάδα στην άνοδο της στην Γ΄Εθνική.

Ακολούθησε ο Ατσαλένιος τον οποίο επίσης οδήγησε από την Δ΄στην Γ΄Εθνική ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στο "τιμόνι" του Διαγόρα με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄στην Β΄Εθνική(2007-2008).

Τον Νοέμβριο του 2009 παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ρόδου και τον Ιανουάριο του 2010 βρέθηκε για πρώτη φορά στο "τιμόνι" ομάδας της Σούπερ Λίγκα καθώς ανέλαβε τα ηνία του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε ήδη ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία, ωστόσο υπό τις οδηγίες του πέτυχε σημαντικές νίκες και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2010 το όνομα του ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ και μετά την σύντομη παρουσία του Ιταλού Μπερέτα, έγινε ο διάδοχος του, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός κατόρθωσε να σημειώσει μία μεγάλη ευρωπαϊκή  επιτυχία με τον "Δικέφαλο του Βορρά" καθώς αν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ, πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την μεγάλη βραδιά της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, αποκλείοντας την Φενερμπαχτσέ.

Η πορεία στο πρωτάθλημα δεν ήταν η ανάλογη και στις 16 Οκτωβρίου έχοντας συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες από Ξάνθη, Άρη και Παναθηναϊκό, χώρισαν οι δρόμοι του με τους "ασπρόμαυρους".

Πλέον λίγους μήνες μετά πιάνει δουλειά σε μία άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα έχοντας ως στόχο να οδηγήσει τον Αστέρα σε πιο ασφαλή μονοπάτια και την επίτευξη του στόχου της παραμονής.



Sign Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου