Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τροχανάς: «Δεν ήταν λογιστής ο Ντέμης»


Τροχανάς: «Δεν ήταν λογιστής ο Ντέμης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Αρχικά ο Μιχάλης Τροχανάς ανάφερε: «Δεν πήραμε τον Ντέμη για λογιστή, τον πήραμε σαν αστέρι της AEK, όπως είναι και ο Τσιάρτας που κακώς δεν βρίσκεται στην ΠΑΕ, όπως και ο... θεός της AEK, ο Θωμάς Μαύρος».

Έχουμε την κακή συνήθεια στην AEK, κάθε φορά που είμαστε σε κρίση, σπάμε την πραγματικότητα σε μικρά κομμάτια για να βγάλουμε συμπεράσματα. Η έκθεση είχε σαν κύριο στόχο την αξιολόγηση της διοίκησης Νικολαΐδη, αλλά οι αξιολογήσεις δεν γίνονται έτσι αλλά μόνο συγκριτικά. Να συγκρίνω δηλαδή την τετραετία του Νικολαΐδη με την τετραετία του Παναθηναϊκού. Μετά τη χρυσή δεκαετία της AEK, η καλύτερη τετραετία ήταν αυτή του Ντέμη Νικολαΐδη. Δεν ήταν λογιστής ο Ντέμης, ιδέα δεν είχε από οικονομικά».

Για την παρουσία του προσωπικού του λογιστή στο ζήτημα: «Δεν σχετίζεται πλέον αφού έκανε δήλωση, μιλάμε για την BDO, τα στοιχεία τα γνώριζε ότι υπάρχουν σε αυτόν τον λογιστή, θα μπορούσε να απαιτήσει από την ΠΑΕ να φέρουμε αυτά τα βιβλία. Αν δεν τα έδωσε, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει»...

Υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία είναι επιτακτική η ανάγκη απαντήσεων, αλλά όχι πως κρύβουν τίποτα. Συνάδελφός σας έκανε όλη την κριτική βασισμένος στο ότι χάθηκαν τα βιβλία, προφανώς δεν πρόλαβε. Η BDO δεν έχει το δικαίωμα να ζητάει από τρίτους στοιχεία, αν ήμουν θα έλεγα "απαιτούμε από σένα, διοίκηση της AEK, να μας βρεις τον λογιστή και τα αρχεία", επομένως αυτό είναι που δεν στέκει. Δεν άσκησε όση πίεση χρειαζόταν η BDO, γιατί βρέθηκαν μετά τα βιβλία. Δεν ξέρω ποιος παίζει τις... κουμπάρες, αλλά δεν τις παίζει ο Ντέμης.

Για το εάν προκαλεί επέμβαση του ΣΔΟΕ για τα πέντε εκατ. ευρώ χωρίς παραστατικά:«Αν υπάρχουν δοσοληψίες χωρίς παραστατικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη εκεί ο ΣΔΟΕ, αλλά υπάρχουν;»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου