Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έπιασε δουλειά ο Γκονσάλβες

Τον Οράσιο Γκονσάλβες παρουσίασε σήμερα ο Δημήτρης Μπάκος

Ο Οράσιο Γκονσάλβες έπιασε από σήμερα δουλειά στον πάγκο του Αστέρα. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Δημήτρης Μπάκος, που θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Από την Κυριακή το βράδυ είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα, καθώς και ότι ο Οράσιο Γκονσάλβες θα είναι ο νέος προπονητής των Αρκάδων μέχρι πρότινος. Ο Πορτογάλος έπιασε από σήμερα δουλειά και τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως πιστεύει στις δυνατότητές τους. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε και ο ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ενώ τους παρουσίασε και τον Γκονσάλβες. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την εμπιστοσύνη μας προς εσάς. 

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είσαστε καλοί παίκτες και μπορείτε να βοηθήσετε την ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά. Μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τη βαθμολογική κρίση», είπε ο Μπάκος. Τέλος, στο πλευρό του Γκονσάλες θα είναι ο Γιάννης Ρούμπης, που είναι στέλεχος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών του Αστέρα και για τον οποίο εισηγήθηκε ο ίδιος ο Πορτογάλος.




williamhillcasino.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου