Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Χωριάτης» και με τη... βούλα ο Μπεντ

Σε μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Άστον Βίλα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον Ντάρεν Μπεντ.
Ο διεθνής στράικερ μετακινήθηκε από την Σάντερλαντ στους «χωριάτες» έναντι 20 εκατομμύριων ευρώ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας του Μπερμιγχαμ.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο 27χρονος στράικερ εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Σάντερλαντ και να μεταγραφεί στην Άστον Βίλα.
«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Άστον Βίλα. Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Πέρασα καλές στιγμές στη Σάντερλαντ όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα κοιτάω μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι μπροστά μας και αν αγωνιστώ ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς», τόνισε ο 27χρονος επιθετικός και συνέχισε:

«Η Σάντερλαντ μπορεί να έχει μία φανταστική σεζόν φέτος, όμως πιστεύω ότι η θέση της Άστον Βίλα δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον, θέλησα να γίνω κι εγώ μέρος της προσπάθειας της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου