Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βαλβέρδε: "Διακοπές... ρυθμού"

Οι πολλές διακοπές στο ματς ήταν η αιτία που ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τον ρυθμό που θα ήθελε, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε που πρόσθεσε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε για τη νίκη στην Τούμπα



Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Έχω μείνει με την αίσθηση ότι δεν είχαμε πολλή τύχη. Πρέπει να δημιουργείς τις ευκαιρίες και από εκεί και πέρα, αν κερδίσεις, κέρδισες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που χάσαμε και οι αντίπαλοι σε μία απροσεξία δική μας ισοφάρισαν το παιχνίδι.

Σήμερα το πρόβλημα εμείς το είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που κερδίζαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί παιχνίδι, γιατί κάθε δύο λεπτά υπήρχε διακοπή, εμείς δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που θέλαμε και αυτό ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο.

Μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, όπου παίζεται μπάλα, σήμερα για διάφορους λόγους σταματούσε το παιχνίδι και τέτοια παιχνίδια για εμάς είναι πολύ δύσκολα να τα παίξουμε είναι εμπόδιο.

Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλεονέκτημα, γιατί πέτυχε γκολ στο Καραϊσκάκη, αλλά εμείς θα πάμε στην Τούμπα να παίξουμε και να κερδίζουμε".

Για την αλλαγή του Χολέμπας: "Ο Χολέμπας είναι ένας γρήγορος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει στην στρατηγική μας. Επίσης, ήθελα να βάλω τον Φετφατζίδη στο παιχνίδι και έτσι δεν ήθελα να αλλάξω την ισορροπία της ομάδας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου