Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μετωπική Βαλντάνο – Μουρίνιο

Μετωπική Βαλντάνο – Μουρίνιο

Ο Χόρχε Βαλντάνο έριξε λάδι στη φωτιά των σχέσεων του με τον προπονητή της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την απογοήτευση του στην απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στον πάγκο.
Βέβαια παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να δεχθεί της αποφάσεις του Μουρίνιο, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει την σκέψη του ότι μέχρι να αποκτηθεί άλλος επιθετικός ο Μπενζεμά θα πρέπει να παίζει.
«Τελικά είμαστε απλά θεατές σε αυτά που αποφασίσει ο προπονητής να κάνει», είπε ο Βαλντάνο μετά τη λήξη του αγώνα με την Αλμερία και συνέχισε: «Ο Μπενζεμά είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που μπορεί να μας δώσει πολλές επιλογές όταν βγαίνουμε στην επίθεση. Ελπίζω ο Μπενζεμά να μην μείνει για πολύ καιρό στον πάγκο. Η κατάσταση που τον περιβάλει είναι άδικη. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, αλλά ίσως αυτό το θέμα να μας αποσπάσει. Πολλά γράφονται από τα μέσα».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις αναμένεται με αγωνία η απάντηση του Μουρίνιο που σίγουρα θα θέλει να κάνει μια δήλωση της εξουσίας του στην ομάδα της Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου