Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Καζάζης: Θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο

Στη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού, που όπως τόνισε ήταν εξαιρετική, αναφέρθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ο Στέλιος Καζάζης. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού σχολίασε το παιχνίδι των παικτών του και τον κακό συνδυασμό στο μπλοκ-άμυνα, ενώ ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ εξέφρασε την θέληση να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος ο νέος ακραίος της ομάδας, Μαρσέλο Σάκι δήλωσε... τρελαμένος με τους οπαδούς!



"Εξαιρετική η συμπεριφορά των οπαδών"
"Είχαμε αδικαιολόγητη νευρικότητα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού αλλά και μια ανυπομονησία να κερδίσουμε που μας γύρισε μπούμερανγκ. Το χειρότερο σημείο μας και κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο βαθμό ήταν ο συνδυασμό μπλοκ-άμυνα, όπου ήμασταν πάρα πολύ κακοί, κάτι το οποίο το πληρώσαμε στο τέλος", ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς του Τριφυλλιού, για να συνεχίσει:
"Η παρουσία των οπαδών που σε όλη τη διάρκεια προσπάθησαν να σπρώξουν την ομάδα ήταν εξαιρετική, όπως ήταν και η συμπεριφορά τους στον αντίπαλο. Να είναι σίγουροι ότι όταν έρθει η ώρα θα τους κάνουμε χαρούμενους. Εχουμε ακόμα πολλά να αλλάξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".
"Αναλαμβάνουμε την ευθύνη"
Με την σειρά του ο βούλγαρος διαγώνιος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ τόνισε: "Αντιμετωπίζαμε προβλήματα, ο Ηλίας αγωνίστηκε παρότι πονούσε, ο Σάκι ήρθε τώρα στην ομάδα αλλά σίγουρα αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είχε αντίστοιχα προβλήματα, είχε την τύχη με το μέρος του και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.
Στο τέλος της σεζόν, θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι με το μέρος μας και να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε. Εξάλλου, το πρωτάθλημα είναι πάντα ο στόχος ενός συλλόγου τόσο μεγάλου, όσο είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιατί ήταν στα χέρια μας από την αρχή".
"Τρελάθηκα με τους οπαδούς μας"
Τέλος ο νέος ακραίος του Παναθηναϊκού, Μαρσέλο Σάκι είπε: "Είναι όμορφο να παίζει κανείς σε γεμάτο γήπεδο. Οταν παίζω έχω τρομερή ενέργεια και σήμερα ο κόσμος μού έδωσε ακόμα περισσότερη. Τρελάθηκα με τους οπαδούς μας!"
Για την ήττα από τους ερυθρόλευκους ο βραζιλιάνος σχολίασε: "Ημουν πολύ χαρούμενος που θα έπαιζα το πρώτο μου ματς και μάλιστα ντέρμπι. Περίμενα ότι θα κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ηθελα πολύ καιρό να έρθω στον Παναθηναϊκό και πλέον έχω την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου.
Σήμερα δεν έπαιξα, όπως μπορώ γιατί είχα κάνει προπόνηση μόνο δυο μέρες. Σίγουρα όμως θα πάω καλύτερα. Δεν έπαιξα καλά, αυτό που μπορώ. Δεν ήταν καλή μέρα για εμάς. Είχαμε άγχος γιατί θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου