Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αλέγκρι: Έκανα λάθος

Αλέγκρι: Έκανα λάθος

Ο προπονητής της Μίλαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στην αναμέτρηση εναντίον της Λέτσε καθώς μετά τις αλλαγές τον αντιπάλων δεν ξεκαθάρισε τα μαρκαρίσματα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλλέγκρι ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία με τη Λέτσε και πιστεύει ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα και τις ικανότητες που έχει ο Ιμπράιμοβιτς. Σήμερα έβαλε ένα πανέμορφο γκολ. Είναι όμως απογοητευτικό που χάσαμε δυο βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολύ λίγο, αλλά στο δεύτερο αφού σκοράραμε η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Όταν πήραμε το προβάδισμα δεν καταφέραμε να κρατήσουμε έξω τη Λέτσε. Όταν έκαναν τις αλλαγές τους οι αντίπαλοι, δεν ξεκαθαρίσαμε ποιος παίκτης πρέπει να μαρκάρει ποιον, και αυτό μας έκανε κακό. Ξέραμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και τέτοια παιχνίδια μπορούν να συμβούν. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Τελειώσαμε το παιχνίδι παίζοντας δυνατά και αυτό το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό σε μια μακριά σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου