Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σισέ: "Σημαντικό ότι κερδίσαμε"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με τα δύο γκολ που πέτυχε αναδείχθηκε MVP του αγώνα με την Καβάλα και κατά την βράβευσή του, τόνισε πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική, γιατί κράτησε την ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό



Ο Τζιμπρίλ Σισέ με τα δύο γκολ που πέτυχε αναδείχθηκε MVP του αγώνα με την Καβάλα και κατά την βράβευσή του, τόνισε πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική, γιατί κράτησε την ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δεν θέλησε να απαντήσει για τις δηλώσεις που είχε κάνει, ότι θέλει να είναι πρωταθλητής το καλοκαίρι είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με κάποια άλλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού:


Για την ανάδειξη του ως MVP του αγώνα είπε: "Είναι καταπληκτικό πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι πολύ σημαντικό που πέτυχα δύο γκολ και παίξαμε καλά σαν ομάδα. Σημαντικό ότι κερδίσαμε και μείναμε κοντά στον Ολυμπιακό".

Είπες σε δηλώσεις σου ότι θέλεις να γίνει πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό ή με κάποια άλλη ομάδα: "Είναι τόσο σημαντικό για εσάς αυτό που είπα;".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι σημαντικό: "Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω για αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ. Ας μιλήσουμε για το παρών. Αν θέλετε να μιλήσουμε για άλλα πράγματα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για το ματς εδώ είμαι. Είναι πολύ μεγάλη νίκη. Σημαντικοί οι βαθμοί, γιατί πριν την έναρξη ήμασταν οκτώ βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο μειονέκτημα, αλλά όλα είναι πιθανά".

Παιχνίδι με παιχνίδι σας βλέπουμε καλύτερους: "Έχουμε μεγάλη βελτίωση. Το κακό είναι ότι δεχόμαστε ακόμα γκολ, που είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Στο τέλος όμως κερδίζουμε τα παιχνίδια που είναι και το πιο σημαντικό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου