Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μπράβο στο sport.gr: Σκορ πρόκρισης

Εύκολα ή δύσκολα ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανσερραϊκό, διεύρυνε τόσο το νικηφόρο σερί του στο Καραϊσκάκη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, στρέφει πλέον την προσοχή του στο Κύπελλο και τον ΠΑΟΚ, τον οποίο περιμένει την Τετάρτη (19/1) στο Φαληρικό γήπεδο για τα προημιτελικά του θεσμού. Με δηλώσεις του στο Sport.gr ο Ραούλ Μπράβο τόνισε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.




Ο ισπανός αριστερός μπακ σχολίασε επίσης την δύσκολη επικράτηση επί της ομάδας του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και αφού στάθηκε στην σημασία της στήριξης του κόσμου, τόνισε πως καθοριστικό ρόλο στην βελτιωμένη εικόνα των ερυθρολεύκων στην επανάληψη έπαιξε η συζήτηση που είχαν παίκτες και Βαλβέρδε στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της ανάπαυλας.
"Δεν έπρεπε να πετάξουμε την διαφορά"
"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ημασταν αργοί στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Στο β' μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν. Βελτιωθήκαμε αρκετά. Βρεθήκαμε πίσω, αλλά είχαμε δύναμη και θέληση για τη νίκη", είπε αρχικά ο Μπράβο, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αιτία της βελτίωσης.
"Ημασταν προβληματισμένοι και στο ημίχρονο το συζητήσαμε με τον προπονητή. Είπαμε λοιπόν πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε την διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο. Αυτός ήταν ο στόχος, οπότε έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Αυτό μπήκαμε για να κάνουμε στο β' ημίχρονο και αυτό κάναμε. Σημασία μεγάλη είχε πως δεν το βάλαμε κάτω μετά το δεύτερο γκολ, που δεχθήκαμε".
Ο ισπανός στάθηκε και στη στήριξη του κόσμου, που στις δύσκολες στιγμές έσπρωξε τον Ολυμπιακό στο τρίποντο: "Πραγματικά ήταν πολύτιμη η βοήθειά τους. Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη είναι πολύ καλή για εμάς και μας βοηθάει. Οχι όμως και τους αντιπάλους, που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους".
"Καμία κούραση, θα είμαστε έτοιμοι"
Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό όμως ανήκει στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό από την Κυριακή (16/1) το πρωί θα αρχίσουν να σκέφτονται το ντέρμπι της Τετάρτης (19/1) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Χρόνος ξεκούρασης δεν υπάρχει, ωστόσο ο Μπράβο δεν ανησυχεί γι' αυτό. "Δεν έχουμε πρόβλημα κούρασης. Προπονούμαστε σωστά, έχουμε φρέσκους παίκτες και σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόβλημα το ότι παίζουμε πάλι σε τρεις μέρες. Θα είμαστε έτοιμοι", δήλωσε.
Μία ρεβάνς όμως στην Τούμπα είναι δύσκολη υπόθεση και ο ισπανός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη. "Θα είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, που να μας δίνει το προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε", τόνισε.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου