Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1




Με το σπουδαίο "διπλό" απέδρασε ο Παναθηναϊκός από την "καυτή" Τούμπα, νικώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίνη.

Απο μία αποβολή οι δύο ομάδες (Σπυρόπουλος, Κοντρέρας) με τον κορυφαίο του ματς Βιεϊρίνια να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 37'.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διαφορά του "τριφυλλιού" από την κορυφή ήταν στο -10 (μετά την νίκη του Ολυμπιακού από την Ξάνθη) και η πίεση ήταν ακόμα πιο μεγάλη, αφού οποιαδήποτε απώλεια θα σήμαινε και το τέλος του δεύτερου στόχου.

Η "καυτή" και κατάμεστη Τούμπα ήταν ένας ακόμα λόγος, ενώ η αποβολή του Σπυρόπουλου στο 43' έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν το προβάδισμα στο 10' μετά το εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Νίνη.

Τελικά, με τον Τζόρβα σε καλή μέρα και την άμυνα παρά τα λάθη να κρατάει μακριά τους αντιπάλους (όσο το κατάφερε), το "τριφύλλι" χάρη στην καλή του τακτική πήρε το πολυπόθητο "διπλό".

Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, τα σουτ "βολίδες" που επιχειρούσαν οι παίκτες του Χάβου δεν βρήκαν στόχο ενώ όταν έφτασαν κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Ιβιτς, τόσο η κεφαλιά του όσο και το πλασέ τους δεν κατέληξαν στα δίχτυα.



Οι  συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσερ (46' Μουσλίμοβιτς), Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Τσουκαλάς (59' Αθανασιάδης), Ίβιτς (83' Αρίας), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ετό.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (92' Σιμάο), Νίνης (68' Καραγκούνης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (45' Ιωαννίδης).




Κίτρινες: Κοντρέρας (2), Ιβιτς, Τσιρίλο, Γκαρσία / Σπυρόπουλος (2), Μαρίνος, Κατσουράνης, Λέτο

Κόκκινες: Κοντρέρας, Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου