Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο MVP της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, Φρανσουά Μοδέστο αφιέρωσε τη νίκη των ερυθρολεύκων στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7


O Φρανσουά Μοδέστο πριν δεχθεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη βράβευση του ως MVP του αγώνα με την Ξάνθη, αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στα παιδιά της Θύρας 7 που χάθηκαν τόσο άδικα πριν 30 χρόνια στο παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη. Στη συνέχεια απάντησε πρώτα στο γεγονός ότι από αριστερό μπακ ή κεντρικό αμυντικό που τον γνωρίσαμε στην αρχή, παίζει τώρα στα χαφ.

Παίζω σε όλες τις θέσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όπου και να αγωνίζομαι αισθάνομαι μια χαρά", τόνισε ο Κορσικανός για να μιλήσει στη συνέχεια για το ματς: "Στο α' ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με την κλειστό παιχνίδι του αντιπάλου. Μετά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα για να ηρεμήσουμε. Αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν κινδυνέψαμε".

Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα με Αρη και Παναθηναϊκό; "Πιθανόν να κριθεί σε αυτά τα δύο ματς. Παίζουμε τώρα σε μια δυνατή έδρα και μετά αν νικήσουμε στο ντέρμπι τον ΠΑΟ θα έχουμε μεγάλο προβάδισμα γιατί θα απομένουν μετά λίγα παιχνίδια".

Τέλος ρωτήθηκε για όσα έζησε στην Τούμπα και τι περιμένει στο Βικελίδης: "Εντάξει δεν έγινε και κάτι τρομερό στην Τούμπα, μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Παντού υπάρχουν ζεστές ατμόσφαιρες και είναι κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε τέτοιες αντίπαλες έδρες. Περιμένουμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου