Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Απόστολου Παπουτσάκη διεξήχθη η προπόνηση την Παρασκευή


Ο Εργοτέλης δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα και η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού της μεθεπόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, θα συνεχιστεί με φιλικό παιχνίδι το Σάββατο.

Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Χανιά σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου και θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί.

Το "παρών" στην προπόνηση της Παρασκευής, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ,  Απόστολος Παπουτσάκης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους και δίτερμα.

Εξάλλου ακόμα μια αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη επισκέφτηκε σήμερα το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του συλλόγου στο Μαρτινέγκο.

Οι Ντιέγκο Ρομάνο, Σέρτζιο Λεάλ και Νίκος Καρέλης συνομίλησαν με παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία του Εργοτέλη, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Τέλος στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η Φιλαδέλφεια Γιούνιον, ομάδα του επαγγελματικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (MLS).

Η αμερικανική ομάδα θα παραμείνει στο Ηράκλειο από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί –μεταξύ άλλων - φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου