Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Την ίδια εικόνα με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο θέλει να δείξουν οι παίκτες της Ξάνθης,


Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο "Xanthi Reds" για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική αναφορικά με τον στόχο της παραμονής.

Ακόμα στάθηκε στην καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά την επιτυχία της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Αρχικά για το αν είναι κομβικό παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ, απάντησε:''Ακριβώς πιθανόν και το σημαντικότερο με νίκη επί της Λάρισας μπορώ να πω ότι ως ένα μεγάλο βαθμό εδραιώνεται ο στόχος της παραμονής''.

Όσο για το πόσο εύκολο είναι με την Λάρισα να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, είπε:''Δεν είχε σημασία η βαθμολογική της θέση, δε μας ξεγελάει αυτό.

Το παιχνίδι για αυτούς είναι τελικός, τους περιμένουμε δυνατούς και αποφασισμένους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσπαθήσουμε πολύ και να δείξουμε την εικόνα που είχαμε απέναντι στον Ατρόμητο, έτσι δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε''.

Ακόμα για το πως είναι η κατάσταση στην ομάδα, ανέφερε:''Η νίκη επί του Ατρομήτου αλλά και η καλή εμφάνιση που είχαμε ανέβασε την ψυχολογία των παικτών μου. Είμαστε πολύ καλά, το βλέπετε και από την διάθεση που υπάρχει στην προπόνηση".

Τέλος για το αν θα προετοιμάσει ψυχολογικά την ομάδα όπως και κόντρα στον Ατρόμητο, δήλωσε:'''Έχω μια τακτική πριν τα παιχνίδια, κάθε εβδομάδα μιλάω με τους παίκτες μου. Ξέρω τι θα τους πω και τώρα''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου