Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιάννης Μώραλης καταδίκασε τα όσα έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"


Ο Δ' αντιπρόεδρος του συλλόγου του Πειραιά αναφέρθηκε επίσης στα όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος ΤζόρβαςΪ.

Τέλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ,όπου νωρίτερα είχε μιλήσει ο παίκτης των "πρασίνων", παραδέχτηκε ότι το γκολ του Κατσουράνη στο 82' κακώς ακυρώθηκε.

"Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό που έχει προκύψει από χθες. Ωστόσο δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοεί ο κ. Τζόρβας μιλώντας για ηθική κακοποίηση. Αν εννοεί αγωνιστικά, πράγματι, όπως είπαμε και στην ανακοίνωση", τόνισε αρχικά  ο Μώραλης.


Όσον αφορά το τέρμα που ακυρώθηκε είπε: "Το γκολ στο 82' ήταν κανονικό. Είναι μία ειλικρινής δήλωση. Λάθη έχουν συμβεί και κατά το παρελθόν", ενώ για την είσοδο των φιλάθλων μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου, δήλωσε: "Η είσοδος των φιλάθλων είναι απολύτως καταδικαστέα. Είναι διπλά καταδικαστέα εάν κάποιοι επιχείρησαν να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού".

Για τα όσα υποστηρίζει ο Τζόρβας ότι συνέβησαν στη φυσούνα τόνισε: "Διαφωνώ με αυτό που υποστηρίζει ο κ. Τζόρβας, ότι κάποιοι τους έσπρωξαν από τη φυσούνα ξανά στο γήπεδο. Έχω άλλη εικόνα σχετικά με αυτό Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούσαν να προστατεύσουν τους παίκτες. Ήταν μία κακή στιγμή η είσοδος των φιλάθλων. Την καταδικάζουμε απερίφραστα", ενώ όσον αφορά το επεισόδιο με τον Τοροσίδη είπε: "Έχω διαφορετική άποψη από αυτή του Τζόρβα. Δε θεωρώ τη συμπεριφορά του Τοροσίδη απαράδεκτη. Θεωρώ του Λέτο. Ο Βασίλης σωστά αποβλήθηκε και θα δεχθεί τις κυρώσεις αλλά δεν νομίζω ότι ο κ. Τζόρβας πήγε απλά για να μιλήσει στον Τοροσίδη. Αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να τον συγκρατούν οι συμπαίκτες του. Ήταν έξαλλος και είχε σκοπό να επιτεθεί".

Τέλος για τους ισχυρισμούς περί... νέας Ριζούπολης απάντησε: "Οι ισχυρισμοί που γίνονται για Ριζούπολη και εκφοβισμό δεν υφίστανται. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί ηθικής κακοποίησης και προπηλακισμούς. Δεν ήταν τίποτα προμελετημένο. Αυτό που έγινε βλάπτει την εικόνα του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε άψογα. Εγώ τους υποδέχτηκα και μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα πουθενά".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου