Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τζόρβας: "Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι"


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" μίλησε για ηθική κακοποίηση, ενώ υποστήριξε ότι "... δικαίως ο Λέτο αντέδρασε όπως αντέδρασε", αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν μεταξύ του Αργεντινού και του Τοροσίδη.

Τέλος υποστήριξε ότι "... κάποιοι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μας προστατεύσουν, αλλά κάποιοι μας έσπρωξαν, προκειμένου να ξαναγυρίσουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι: "Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι από την προσπάθεια μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου αυτό νιώθουμε. Μέχρι να καταλάβουμε τι έχει γίνει, χάθηκε ένα πρωτάθλημα που μπορούσαμε να διεκδικήσουμε".


Για τις αποφάσεις του Καλόπουλου: "Εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποιήσαμε τι έγινε εκείνη τη στιγμή και είχαμε κόσμιες αντιδράσεις. Θα μπορούσαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές να έχουμε διακόψει το παιχνίδι. Δυστυχώς αναγκάζομαι να αναφερθώ στη διαιτησία, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αλλά με πνίγει το δίκιο. Ήταν κάτι το εγκληματικό αυτό που έγινε. Δεν μιλάμε για μία απόφαση, αλλά για τρεις. Αν ήταν μία, θα λέγαμε ότι ήταν ανθρώπινο, που θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά ήταν ένα ντέρμπι με μεγάλη ένταση, που έκρινε τον τίτλο. Αν είχαμε πάρει τη νίκη, γιατί έπρεπε να ήμασταν νικητές, η διαφορά θα ήταν στους τέσσερις βαθμούς και θα διεκδικούσαμε τον τίτλο".

Για το επεισόδιο Λέτο-Τοροσίδη: "Μετά το παιχνίδι, ο Σεμπάστιαν (σ.σ. Λέτο) δικαίως για μένα, έψαχνε τον Τοροσίδη. Βέβαια η ένταση των στιγμών είναι μεγάλη. Πάντα κάποιοι παραφέρονται. Ο Σεμπάστιαν, δικαιολογημένα μετά από όσα του έγιναν, πήγε να ζητήσει εξηγήσεις και όχι να τσακωθεί, όπως γράφτηκε. Εγώ πήγα με τον Γιώργο για να τον ηρεμήσουμε και να τον φέρουμε πίσω στο πούλμαν. Ως παλαιότεροι, οφείλουμε να τον προστατέψουμε, όπως και τον σύλλογο μας".

Για τον Τοροσίδη: "Η συμπεριφορά του Βασίλη ήταν απαράδεκτη, το παραδέχτηκε ο ίδιος. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι στην Εθνική Ελλάδας. Βέβαια έχουμε κάποια θέματα να συζητήσουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μετά να καταλήξουμε κάπου".

Για την επίθεση που δέχτηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: "Εγώ δέχτηκα επίθεση μέχρι κάποιο, αυτό θέλω να το αναφέρω. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, οι άνθρωποι της ασφάλειας του Ολυμπιακού επιχείρησαν να μας προστατεύσουν και να μας οδηγήσουν στη φυσούνα, για να φύγουμε με ασφάλεια. Μετά όμως, κάποιοι από μέσα προσπαθούσαν να απωθήσουν εμένα, τον Σωτήρη και τον Τζιμπρίλ έξω, για να μας βγάλουν στον κόσμο. Εμείς αμυνθήκαμε, για να μην έχουμε προβλήματα".

Για τους υψηλούς τόνους: "Δεν υπάρχει λόγος να σηκώσουμμε τους τόνους εμείς οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, ώστε να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε τη βία. Δυστυχώς, άλλοι πρέπει να το κάνουν και όχι εμείς. Όμως η κατάσταση συνεχίζεται στο απροχώρητο και συνεχίζεται σε περιπτώσεις όπως η χτεσινή. Εμείς είχαμε συζητήσει να αποσύρονται οι ομάδες, με δική μας πρωτοβουλία. Αλλά δεν κατέστη δυνατό να γίνει, γιατί τα επεισόδια έγιναν μετά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ηθικό πλήγμα και οι δηλώσεις δύο μεγάλων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, του Σισέ και του Ζιλμπέρτο, έκαναν το γύρω του κόσμου".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου