Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κωστένογλου: Να μην παραδώσουμε τα όπλα


Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, η οποία έγινε χειρότερη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ψαλιδίστηκαν οι πιθανότητες για παραμονή. Το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη είναι πλέον δίχως αύριο για τους βυσσινί, με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να "ντοπάρει" τους παίκτες του, καλώντας τους να μην παραδώσουν τα όπλα και να παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία...

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας μίλησε για περίπου μισή ώρα στους παίκτες του πριν από την έναρξη της σημερινής (16/2) προπόνησης στα Δένδρα.

"Ενας δρόμος υπάρχει για να βγούμε από το αδιέξοδο και θα πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι για να τα καταφέρουμε", είπε ο Κωστένογλου στους βυσσινί και πρόσθεσε:

"Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και να μην τα παρατήσουμε. Με νίκη στην Ξάνθη θα διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή. Πιστέψτε το, μπορούμε να τα καταφέρουμε...".

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κωστένογλου αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Λόγω καρτών έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Κουζέν, Νταμπίζας (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συντήρησης) και Κατσιαρός, ενώ λόγω τραυματισμού είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί και ο Κανόμπιο.

Αυξάνονται οι "πονοκέφαλοι" του Κωστένογλου
Πέραν των δεδομένων απουσιών, έχουμε και συνέχεια. Ο Μπλάζεκ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης εξαιτίας μίας κάκωσης στο γόνατό του και η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διήμερο.

Ο Ταυλαρίδης έκανε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό, όπως και ο Μελίσσης, με τον μεν πρώτο να βρίσκεται σε φάση επιστροφής μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό κόντρα στον Αστέρα και τον δεύτερο να θεωρείται βέβαιο ότι θα μπει κανονικά την Πέμπτη.

Ατομικό πρόγραμμα με συνεχή αυξανόμενο ρυθμό ακολούθησε ο Ταλ, που παραμένει αμφίβολος για το ματς με την Ξάνθη, ενώ τα θετικά νέα ήρθαν από τον Αμπουμπακαρί, που γυμνάστηκε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου