Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ζαϊρί: «Είχα αναπνευστικό πρόβλημα»



O Ζαουάντ Ζαϊρί σε δηλώσεις του στο soccerplus.gr μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη τόνισε πως είχε αναπνευστικό πρόβλημα και πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ενήμερος για την κατάσταση.


Μιλώντας για τη νίκη με την Ξάνθη αλλά και το πρόβλημά του, τόνισε: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά αντιμετώπιζα ένα αναπνευστικό πρόβλημα από χθες. Σήμερα ήμουν καλύτερα και έτσι έπαιξα».

Ερωτηθείς αν το πρόβλημά του το γνώριζε ο Βαλβέρδε, απάντησε: «Ναι, το ήξερε. Σήμερα ήμουν καλύτερα και αποφάσισε να με ξεκινήσει».

Όσον αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον παοκ επισήμανε: «Εμείς κοιτάζουμε τα δικά μας παιχνίδια και θέλουμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα είναι λογικό να ασχολούμαστε και με το τι κάνει ο αντίπαλός μας για το πρωτάθλημα».

Για τα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό ανέφερε: «Δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές γιατί υπάρχει έξτρα κίνητρο».

Για το συμβόλαιό του το καλοκαίρι τόνισε: «Έχουμε ακόμα τρεις μήνες μέχρι τότε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Σχετικά με την προσθήκη του Χαβίτο και πώς αυτό μπορεί να τον επηρεάσει, τόνισε:«Όχι. Ο Χαβίτο είναι καλός παίκτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Το καλοκαίρι θα δούμε».

Για το αν είχε προτάσεις από τη Γαλλία τόνισε: «Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου