Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Γκουαρδιόλα:Τώρα πρέπει να επιτεθούμε ακόμα περισσότερο καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή.





"H ένταση είναι μεγάλη. Είμαστε στα ημιτελικά και όλοι περιμένουν το παιχνίδι. Ήξερα πριν το ματς με την Οσασούνα πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και τι φανταστικούς παίκτες διαθέτει.


Ο Φρανκ Ριμπερί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και βρίσκεται στην Μπάγερν περισσότερο από εμένα. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση όταν παίζει καλά με ενέργεια, κίνητρο και μαχητικό πνεύμα. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Μπάγερν.

Η Ρεάλ χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Αν χάσεις την μπάλα πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους και να κάνουμε την άμυνα μας συμπαγή. Θα κοιτάξουν να αμυνθούν για 90 λεπτά αλλά δεν ξέρω τον τρόπο που θα το κάνουν. Θέλαμε να σκοράρουμε εκτός έδρας.

Τώρα πρέπει να επιτεθούμε ακόμα περισσότερο καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ήταν μία φανταστική σεζόν με τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών μας που ήταν εξαιρετικοί όλη τη σεζόν. Μπορούν να μας σπρώξουν στον τελικό. Οι παίκτες και εγώ το θέλουμε και μαζί με τους οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου