Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η προσήλωση στον στόχο (νίκη) δεν αφήνει το περιθώριο να γίνει η τελευταία προπόνηση με οπαδούς (κάτι που ήθελαν) ωστόσο οι φίλοι του "τριφυλλιού"



Αυτό που ήθελε η μεγάλη μερίδα των οπαδών ενόψει Ολυμπιακού δεν θα γίνει αφού δεν επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί "ανοικτή" προπόνηση η τελευταία των "πράσινων".

Παρόλο αυτά, όμως οι φίλοι της ομάδας θα πάνε στην Παιανία, την επόμενη μέρα καθώς θα δώσουν δυναμικό παρών στην αποχώρηση της ομάδα για το φαληρικό στάδιο.

Πληροφορίες από κύκλους των οπαδών κάνουν λόγο για δυναμικό παρών από το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να ενισχύσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αναχώρησή τους.

Ετσι, μόλις δουν το πούλμαν με το "τριφύλλι" να βγαίνει από τις πύλες της Παιανίας με συνθήματα θα ζητήσουν την νίκη επί του "αιωνίου" αντίπαλου στο ματς της χρονιάς, δείχνοντάς τους πως τους πιστεύουν και τους στηρίζουν λίγες ώρες πριν την σέντρα και χωρίς οι ίδιοι (οπαδοί) να είναι στο πλευρό τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου