Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έκτακτο Δ.Σ. για Ατρόμητο



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος θα συνεδριάσει την Τετάρτη, προκειμένου να συζητηθεί η οργάνωση του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας και το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων.


Ο πρώτος ημιτελικός αγώνας μεταξύ του Ατρομήτου και του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει, καθώς οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 2 Μαρτίου για τη διεκδίκηση του ενός από τα δυο «εισιτήρια» στον τελικό.

Όμως, στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα οι Περιστεριώτες δεν πήραν εισιτήρια για το Βόλο επειδή η ΠΑΕ είχε κάνει λόγο για επεισόδια στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα συνεδριάσει, ώστε να συζητηθούν η οργάνωση του αγώνα και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος με ατζέντα συζήτησης την οργάνωση του πρώτου ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο γήπεδο Περιστερίου και ώρα 18.00.

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σπανού θα καθοριστεί το πρόγραμμα διάθεσης και προώθησης των εισιτηρίων σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους οργανωμένους φιλάθλους με μοναδικό στόχο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο που θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου