Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ρέντναπ: Ξανά για Μπέκαμ τον Νοέμβρη



Ο προπονητής της Τότεναμ ήθελε να εντάξει τον Μπέκαμ στο ρόστερ του, αλλά οι ΛΑ Γκάλαξι αρνήθηκαν ακόμα και να τον παραχωρήσουν ως δανεικό μέχρι τον Μάρτιο, όταν και ξεκινάει η νέα σεζόν στο MLS. Ο 35χρονος ακολουθεί προπονήσεις με τα σπιρούνια, τα οποία, όπως αποκάλυψε ο προπονητής τους, θα επανέλθουν με πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.
"Θα καταθέσουμε πρόταση, ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Ο Ντέιβιντ είναι φανταστικός. Ο καθένας θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Είναι φανταστικός στην προπόνηση. Δουλεύει το πρωί και το βράδυ στο γυμναστήριο. Απλά του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Ρένταπ και πρόσθεσε:
"Σίγουρα μπορεί ακόμα να παίζει για καιρό. Είμαι σίγουρος ότι έχει μία αξιοπρεπή θέση στους Λος Αντζελες, αλλά εδώ έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει".
Στην συνέχεια, ο τεχνικός της Τότεναμ ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να βάλει πωλητήριο στον Γκάρεθ Μπέιλ, παρά τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την απόκτησή του, παρομοιάζοντας την περίπτωση με την πώληση του Ρίο Φέρντιναντ από την Γουέστ Χαμ το 2000 και τις αποχωρήσεις που ακολούθησαν.
"Δεν σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε. Αν ξεκινήσεις να πουλάς, στέλνεις τα λάθος μηνύματα. Για εμένα, θα ήταν όπως τότε που η Γουέστ Χαμ πούλησε τον Ρίο. Εφυγε ο Ρίο και αυτή ήταν η αρχή του τέλους. Μετά έφυγε ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά ο Τζο Κόουλ, ξαφνικά όλοι έφυγαν.
Πιστεύω ότι αυτό θα συνέβαινε και με τον Γκάρεθ. Πρέπει να τον κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να χτίσουμε την ομάδα γύρω από αυτόν. Είναι από τους παίκτες που πρέπει να κρατάς", κατέληξε ο Ρέντναπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου