Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αναστό: "Να παίξουμε την μπάλα μας



Σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, για τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο και όσα επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, αφού μίλησε αρχικά για τη νίκη επί του Διαγόρα, στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κρίσιμο εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, αλλά και στο ντέρμπι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη επί του Διαγόρα: "Είναι σημαντικό που μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια πολύ δύσκολη έδρα".

Για την τακτική που θα ακολουθήσει: "Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι ότι εμείς σαν ΟΦΗ θα παίζουμε την μπάλα μας. Έτσι και την Κυριακή θα κατέβουμε για να παίξουμε την μπάλα μας".

Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ: "Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παραπάνω δύναμη από τον αντίπαλο. Σε αυτό το στοιχείο κρίνονται και τα παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία".


Για τις τρεις συνεχόμενες νίκες: "Δεν είναι θέμα σερί. Είχα πει μετά από το παιχνίδι με την Βέροια ότι για εμάς ξεκινάει το πρωτάθλημα τώρα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε μεμονωμένα. Για εμάς δεν υπάρχει αύριο".

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ στην Ρόδο: "Το γήπεδο της Καλλιθέας δεν διέφερε σε τίποτα από το γήπεδο της Καρδίτσας. Το γήπεδο της Καρδίτσας δεν διέφερε σε τίποτα από αυτό της Ρόδου. Σε τέτοια παιχνίδια πάει περίπατο η τεχνική".

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: "Περιμένουμε τον κόσμο για να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση ώστε να πάρουμε το παιχνίδι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος".

Για τα Τρίκαλα: "Ο αντίπαλος έχει αμυντικούς προσανατολισμούς. Τώρα εμείς καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς θα "πολεμήσουμε", να παίξουμε την μπάλα μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε".

Για το οικονομικό πρόβλημα: "Εμείς είμαστε ανεπηρεάστοι και κοιτάζουμε πως θα φέρουμε τον ΟΦΗ στην κανονική του θέση και εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Εμείς έχουμε προτεραιότητα πως θα επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην φυσική του θέση".

Για το ντέρμπι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Παναιτωλικό: "Εμείς δεν ασχολούμαστε ούτε για τα Γιάννενα, ούτε για τον Παναιτωλικό. Κοιτάζουμε την ομάδα μας και πως θα είμαστε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε τα Τρίκαλα".

Κάλεσμα στον κόσμο

Από εκεί και πέρα, το μέλος του τμήματος μάρκετινγκ και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Λευτέρης Κουγιουμτζής, με δήλωση του απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Κουγιουμτζής δήλωσε: "Όλοι έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να δώσει μια μεγάλη και δυναμική παρουσία την Κυριακή στο γήπεδο. Θα ήθελα να πω ότι το κάλεσμα της Κυριακής έχει έναν τετραπλό σκοπό. Καταρχάς, οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν τον κόσμο δίπλα της για να πετύχει τον στόχο της.

Επίσης, χρειάζεται η παρουσία του κόσμου για να ενισχυθεί το "πληγωμένο" ταμείο της. Θα υπάρχουν κουπόνια έναντι μετοχών και θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για να βοηθήσει με την αγορά τους. Ακόμα και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με το μήνυμα που θα στείλει προς τα έξω.

Είναι πολύ σημαντικό να βγει στην υπόλοιπη Ελλάδα η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου και θα αλλάξει η ψυχολογία προς το καλύτερο. Το προϊόν που λέγεται ΟΦΗ γίνεται πιο ελκυστικό όταν κάποιος δει την συσπείρωση και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο το κάλεσμα που γίνεται την Κυριακή δεν είναι τετριμμένο. Για εμάς πάντα το πάθος μας ήταν ο ΟΦΗ. Ελάτε λοιπόν να στηρίξετε το πάθος μας και την ομάδα που είναι δική μας. Τον ΟΦΗ μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου