Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Ντάτο Κιρκβέλια για τον Πανιώνιο



Ο 31χρονος Γεωργιανός αριστερός μπακ, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τους "κυανέρυθρους" αλλά δεν είχε αγωνιστεί μέχρι σήμερα καθώς εκκρεμούσε η υπόθεση της μεταγραφής του από τη στιγμή που έπρεπε να διαφανεί αν ήδη είχε αγωνιστεί σε δύο ομάδες σε μία σεζόν.

Συγκεκριμένα άνηκε στην Ρουμπίν Καζάν με την οποία όπως αποδείχτηκε δεν είχε καμία συμμετοχή καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα στην όποια είχε παραχωρηθεί δανεικός, την Ανζί. 

Με όλα αυτά ο Ντάτο Κιρκβέλια τέθηκε στην διάθεση του προπονητή των Νεοσμυρνιωτών, Τάκη Λεμονή με απαρχή το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει όμως και με τον Γερμανό πορτιέρο, Μάρκους Πρελ, στην απόκτηση του οποίου είχαν προχωρήσει οι "κυανέρυθροι" μετά τη νέα προθεσμία που έδωσε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση ανέφερε:"Συνεδρίασε σήμερα διά περιφοράς η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. με θέματα ημερήσια διάταξης α) την έκδοση δελτίων αθλητικής ιδιότητας σε άνεργους ποδοσφαιριστές β) την έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας στον ποδοσφαιριστή Dato Kvirkvelia.


Κατόπιν γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. αποφάσισε όπως προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων σε αμφότερες τις περιπτώσεις".

Στο μεταξύ μετά την προπόνηση της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου και των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Α’ αντιπρόεδρο, Στέλιο Λογοθέτη.
Επίσης το "παρών" έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής και ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Δέδες.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν θέματα που επιθυμούσαν οι ποδοσφαιριστές με αφορμή και τα παράπονα για οφειλές.

Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων και οι "κυανέρυθροι" πλέον δείχνουν να βαδίζουν ενωμένοι για τη συνέχεια και την προσπάθεια του "Ιστορικού" να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου