Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Νίνης ή Γκοβού και Λέτο στα άκρα



Δύο περίπου 24ωρα περίπου πριν το ματς της χρονιάς για τους "πράσινους" στο "Καραϊσκάκη" που θα τους βάλει με νίκη και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ακόμα κάποια ερωτηματικά στα πλάνα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης δοκίμασε εκατέρωθεν δύο διαφορετικά πλάνα που επεξεργάζεται στο μυαλό του αναφορικά για το ματς στο Φάληρο.

Η πρώτη σκέψη και δοκιμή...

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος άσος του "τριφυλλιού" δοκίμασε στα άκρα τους Σωτήρη Νίνη και Σεμπαστιάν Λέτο, αριστερά και δεξιά τους παίκτες αντίστοιχα. Θέσεις που τους είχε δώσει και στην Τούμπα αλλά και στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ετσι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο παίκτες με εξαιρετική τεχνική στα άκρα εκεί που δίνει πολύ σημασία ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για το ματς του Σαββάτου.

Η δεύτερη σκέψη και πιθανότερη

Η δεύτερη δοκιμή που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν η χρησιμοποίηση στη βασική ενδεκάδα του Σίντνεϊ Γκοβού στο δεξί άκρο με τον Σωτήρη Νίνη να μετατίθεται πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Σε αυτό το σχήμα οι λύσεις είναι περισσότερες και πιο ποιοτικές ακόμα δεδομένο ότι και πίσω από τον "el ninio" θα είναι ως αμυντικά χαφ οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης.

Σίγουρη η αμυντική τετράδα

Σε ότι αφορά τους "σίγουρους" και εκτός απροόπτου πιθανούς συμμετέχοντες στο βασικό σχήμα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας κάτω από τα γκολπόστ και η αμυντική του τετράδα με τον Σπυρόπουλο να επιστρέφει αντί του Ιωαννίδη αριστερά.

Δεξιά θα είναι ο Βύντρα και κεντρικό δίδυμο λόγω της ενδεχόμενης απουσίας του Μπουμσόνγκ, οι "γνώριμοι" στα τελευταία ματς, Καντέ και Μπουμσόνγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου