Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Αδαμάντιος Πολέμης δήλωσε δυσαρεστημένος με όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. και ανέφερε πως συμφωνήθηκε μία ΑΜΚ 15 εκατομμυρίων, που όμως δεν είναι κατά τη γνώμη του αρκετή.



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έκανε λόγο για απόφαση αύξησης 15 εκατομ. ευρώ μέχρι της 6 Μαΐου, όμως ξεκαθάρισε πως αυτά τα λεφτά δεν είναι σίγουρο αν θα μπουν και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα βάλουν οι μέτοχοι.
Ακόμα κι αν μαζευτούν όμως, αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά και έτσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης παικτών και περικοπών συμβολαίων για να μειωθεί το έλλειμμα.
"Ο.κ Γιαννακόπουλος μίλησε για ζοφερό μέλλον, ενώ ακούμε και από τον κ. Γόντικα για πωλήσεις παρά το ότι δεν το είπε ακριβώς έτσι και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που έγινε. Αποφασίστηκαν τα 15 εκατομμύρια, με τα οποία νομίζω ότι
μπορούμε να βγάλουμε την επόμενη χρονιά, το θέμα όμως είναι πόσα λεφτά θα μπουν στο ταμείο και όχι ποια είναι η απόφαση της ΑΜΚ. Εγώ θα προτιμούσα να πούμε ότι θα μπουν 30 εκατομμύρια για να είμαι σίγουρος ότι θα μπουν τα 15, γιατί αν από τα 15 μπουν τα μισά θα έχουμε πρόβλημα."
Υπάρχει δέσμευση για το ποιοι θα μπουν ή αυτό παραμένει ένας από τους λόγους που είστε τσακωμένοι;
"Δέσμευση όχι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν και ποιοι όχι."
Υπάρχει κάποιο ποσό το οποίο οποίο να μείνει αδιάθετο;
"Πιστεύω ναι. Εγώ πιστεύω ότι τα μισά θα μπουν και από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Αυτά τα χρήματα όμως δεν φτάνουν για να κάνουμε σωστή διαχείριση. Σκοπός είναι να μη ζητάς συνεχώς λεφτά από τους μετόχους και νομίζω ότι αυτά δεν θα φτάσουν. Θα πρέπει να συμπληρωθούν εκ των έσω. Έπρεπε να μπει deadline. Εγώ είπα μέχρι τέλος Απριλίου, τελικά συμφωνήθηκε μέχρι αρχές Μαΐου."
Αν καλυφθούν τα 15 εκατ. τι έλλειμμα υπάρχει;
"Λίγο πολύ αυτά έχουν δημοσιευθεί. Οιοσδήποτε λείπουν πολλά χρήματα και χρειάζεται καλύτερη διαχείριση."
Συζητήθηκε πώληση Σισέ ή κάποιου άλλου;
"Όχι κανένα όνομα δεν συζητήθηκε όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις για να νοικοκυρευτεί το ρόστερ.Το θέμα είναι αν μην έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και δυστυχώς ασχολούμαστε με τα οικονομικά και όχι με τα ποδοσφαιρικά."
Ένα αισιόδοξο μήνυμα...
"Πρέπει να πάμε πίσω. Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα γιατί υπήρχαν. Κληρονομήσαμε ένα πολύ ακριβό ρόστερ το οποίο δεν πέτυχε και αγωνιστικά. Το επόμενο καλοκαίρι (2012) που λήγουν πολλά συμβόλαια θα πρέπει να γίνει μία ολοκληρωτική αναδιοργάνωση. Οπωσδήποτε λοιπόν το μπατζετ θα πρέπει να μειωθεί. Δεν υπάρχει διάθεση να μπουν λεφτά όπως παλιότερα."
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου