Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Ντιέγικο Αρίας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα χρονικά περιθώρια να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα και να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα πλέι οφ.



Η μέτρια αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, σαφώς και ανησυχεί τον Ντιέγκο Αρίας, ο οποίος τόνισε στον "Sport 103" τη σιγουριά του ότιν ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Αρίας:

Για την ισοπαλία με τον Ηρακλή: "Μπορεί να πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, όμως, είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε και έχουμε κατακτήσει τη νίκη".

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:"Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ευχαριστημένος παρόλο που είμαι νέος στον ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω πράγματα και να έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα"
.

Για το τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Η εικόνα πρέπει να αλλάξει εντελώς. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε παράλληλα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους αγώνες των πλέι οφ".

Για την αγωνιστική αλλαγή του ΠΑΟΚ: "Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο ΠΑΟΚ είμαι μεγάλη ομάδα. Αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

Για το αν βοηθήσει την ομάδα η διακοπή μέχρι την έναρξη των πλέι οφ:"Θεωρώ ότι είναι αρκετό το διάστημα για να ξεκουραστεί. Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη, ωστόσο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή".

Για το αν μπαίνει φαβορί ή όχι ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ: " Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προετοιμαστεί παράλληλα και να μπει χωρίς καμιά ταμπέλα. Έχουμε δει ότι ο τίτλος φαβορί δεν ισχύει και για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μην έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαι φαβορί ή αουτσάιντερ".

Για το αν είναι αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου