Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο Κένι Νταλγκλίς εξήρε την απόδοση όλων των παικτών του που, κατά τον ίδιο, επάξια έφερε το τελικό 3-0 επί της Σίτι



Η Λίβερπουλ θύμισε ...Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος οπότε πέτυχε και τα τρία της γκολ, πήρε μια νίκη που την έκανε να πλησιάσει στους πέντε βαθμούς την 5η της κατάταξης Τότεναμ.

Φυσικά στα πλέον αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, τα δύο γκολ του Άντι Κάρολ, τα πρώτα του με τη φανέλα των "κόκκινων".

"Είναι υπέροχο που ο Κάρολ έκανε σεφτέ. Το πρώτο γκολ ήταν ένα φανταστικό σουτ και το δεύτερο μια πολύ καλή κεφαλιά", δήλωσε ο Νταλγκλίς.

"Μπορεί κανείς να διακρίνει πως ο Άντι και ο Λουίς (Σουάρες) φτιάχνουν ένα πολύ καλό δίδυμο, όσο περισσότερο παίζουν μαζί. Πιστεύω πως ο Λουίς ήταν εξαιρετικός σήμερα και τον θεωρώ άτυχο που δεν πέτυχε
κάποιο γκολ".

Όσον αφορά το πλασάρισμα της ομάδας του Άνφιλντ στις "ευρωπαϊκές" θέσεις, ο Σκωτσέζος τεχνικός φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

"Θεωρητικά είναι πιθανό να καταλάβουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, εμείς επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι χωριστά και θα δούμε πόσους πόντους θα μαζέψουμε στο τέλος", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είναι πολύ ικανοποιητικό το ότι πετύχαμε τρία γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, που δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι λάθος. Αξίζαμε το 3-0. Πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε επαγγελματική δουλειά για να μη δώσουμε περιθώρια αντίδρασης στη Σίτι".

"Ακόμα κι αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τους κρατήσουμε ήσυχους και να μην κινδυνεύσουμε και οι παίκτες μου πρέπει να το πιστωθούν αυτό. Η ανταμοιβή τους είναι η νίκη", σχολίασε ο Νταλγκλίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου