Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην πρόσληψη του Γκους Χίντινκ στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι



Το όνομα του Ολλανδού τεχνικού βρέθηκε στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο των "μπλε" καθώς ο Κάρλο Αντσελότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Τουρκέρ Τοζάρ μίλησε στον αγγλικό Τύπο και ξεκαθάρισε ότι ήδη απορρίφθηκε πρόταση του Άγιαξ για τον Ολλανδό.

"Μόλις την περασμένη εβδομάδα απορρίψαμε πρόταση από τον Άγιαξ και το συμβόλαιο του δεν του επιτρέπει να δουλεύει σε σύλλογο όσο είναι στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας", είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας εξάλλου ανέφερε:"Καταλαβαίνουμε ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τον έχει στο μυαλό του αλλά αν κάνει πρόταση σε εμάς θα την απορρίψουμε. Αν δείτε την καριέρα του Γκους Χίντινκ, πάντα ήταν αφοσιωμένος στο συμβόλαιο του  και μας είπε μάλιστα ότι η Τουρκία είναι ίσως ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του".

Η Τουρκία είναι για την ώρα στην τρίτη θέση στον όμιλο της στα προκριματικά του "Euro 2012" πίσω από την Γερμανία και το Βέλγιο στην βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου