Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Αζέγκλιο Βιτσίνι σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ιταλικά μέσα υποστήριξε πως η ιταλική ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα



Οι "ατζούρι" βρίσκονται στην δεύτερη θέση με μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μίλαν κέρδισε με 3-0 την Ίντερ στο Σαν Σίρο.

Με το αποτέλεσμα αυτό άλλα και το δικό της (4-3) κέρδισε την Λάτσιο η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι παραμένει στο κόλπο του τίτλου.

Η διαφορά μεταξύ Μίλαν και Νάπολι είναι μικρή", δήλωσε ο Βιτσίνι. "Πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν με τον ίδιο ρυθμό, ώστε στο τέλος να έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το Σκουντέτο".

"Οι "ροσονέρι" σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά η Νάπολι μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος, χάρη στον μεγάλο ενθουσιασμό που έχει αλλά και στον τεράστιο παίκτη που λέγεται Καβάνι," τόνισε.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο πρωτάθλημα που κέρδισε η Νάπολι ήταν το 1990, ενώ ο Βιτσίνι ήταν προπονητής της "σκουάντρα-ατζούρα" στο "Euro" του 1988 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου