Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αυτό ήταν το σύνθημα στα χείλη του Πανθρακικού, από τότε που η ομάδα έκανε τη μεγάλη κούρσα από τα αλώνια των τοπικών πρωταθλημάτων, στα σαλόνια της Super league.



Ο Πανθρακικός, βέβαια, αγωνίζεται από πέρυσι στην Football League, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα και τους φιλάθλους της να αγωνίζονται, να προσπαθούν και να ελπίζουν.

Η ελπίδα αυτή βρίσκει τους εκφραστές της στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Ομάδας Νέων, τα "Πανθρακικάκια", όπως τους αποκαλούν οι φίλαθλοι.

Όλοι τους παιδιά από 15 έως 19 ετών, που, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Νίκου Ιωσηφίδη, δίνουν τη δική τους μάχη στο δικό τους δύσκολο πρωτάθλημα. Και τα καταφέρνουν περίφημα!

Τι κι αν περνάνε καθημερινά ανάμεσα από τις συμπληγάδες των μαθημάτων και του σχολείου; Τα "Πανθρακικάκια" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Νέων της Football League με 65 βαθμούς.

Μετά από τη νίκη τους απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ την προηγούμενη Κυριακή, την την Κυριακή είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον έτερο διεκδικητή του Πρωταθλήματος, την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση.

Δίπλα στα παιδιά σε αυτήν τους την προσπάθεια βρίσκονται, εκτός από τον προπονητή τους, βρίσκονται  ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Βασιλακάκης Δημήτριος, καθώς και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κωσταρέλης Κωνσταντίνος, καθώς και ολόκληρη η πόλη της Κομοτηνής.

Μαζί τους η ΠΑΕ Πανθρακικός, που με τη δημιουργία σύγχρονου προπονητικού κέντρου την περασμένη χρονιά, προσφέρει στα παιδιά αυτά όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στα γήπεδα την Ελλάδας και της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου