Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί από τον Ολυμπιακό και το κίνητρο, που έχουν οι ερυθρόλευκοι μέχρι το τέλος είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν μόνο με νίκες



Αυτό το μήνυμα έστειλε για ακόμα μία φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που την Παρασκευή (8/4) μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας τους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει του Ατρομήτου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/4) στο Περιστέρι και το θετικό ήταν πως ο Μάρκο Πάντελιτς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε.
Ο σέρβος βέβαια έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική, αλλά και τις ενοχλήσεις, που είχε και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο.
Σε ότι αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που είναι τιμωρημένος για την Κυριακή (10/4), ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί, καθώς για τρίτη διαδοχική μέρα έμεινε καθηλωμένος στο σπίτι του λόγω ίωσης.
Ο βάσκος τεχνικός πάντως δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην σημερινή προπόνηση, αλλά φρόντισε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, εξηγώντας τους πως η σεζόν γι' αυτούς θα πρέπει να τελειώσει με δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ατρόμητο στο Περιστέρι και ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη.
"Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και σας ξαναλέω ότι θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες. Δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη τόσο την Κυριακή, όσο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα", τους είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε:
"Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Έχει πολλούς λόγους που θέλει τη νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε τη νίκη. Αύριο δεν θα διανυκτερεύσουμε στο Ρέντη, αλλά θα επιστρέψουμε όλοι σπίτια μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή".
Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων θα ολοκληρωθεί αύριο (9/4) στις 10:30GR το πρωί και οι παίκτες θα συγκεντρωθούν την Κυριακή (10/4) στο Ρέντη, απ’ όπου θα αναχωρήσουν για το Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου