Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η Μάλαγα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.




Σύμφωνα με το RedPlanet.gr, η Μάλαγα, ομάδα όπου αγωνίζεται ο πρώην "ερυθρόλευκος" άσος Έντσο Μαρέσκα, ενδιαφέρεται για τον Ισπανό αριστερό μπακ.

 Η ισπανική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και παλεύει για την παραμονή της έχει προσεγγίσει την πλευρά του Μπράβο, ώστε να μάθει τις προθέσεις του.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι, αλλά από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει ο παίκτης να λαμβάνει ετησίως 1.300.000 ευρώ.

Μάλιστα, επιθυμία των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Μπράβο στα μισά χρήματα απ' αυτά που παίρνει τώρα.

 Εξελίξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρξουν μετά το ραντεβού των Ευάγγελου Μαρινάκη - Ερνέστο Βαλβέρδε, εκεί όπου θα συζητηθούν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για του χρόνου.

Το ραντεβού των δύο ανδρών είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη και στην... ατζέντα υπάρχει και το όνομα του Ισπανού, ο οποίος το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν καλός, αλλά στην συνέχεια είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου