Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το γεγονός ότι το νέο Δ.Σ. θα γίνει νωρίτερα (Τρίτη) αλλά και χωρίς ενδεχομένως αποτελέσματα ανάγκασε τους οπαδούς του "τριφυλλιού" να στείλουν μηνύματα μέσω συνθημάτων στους μετόχους.



Συνθήματα με υπονοούμενα έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί από το ΟΑΚΑ στους μετόχους ενόψει Δ.Σ. στο περιθώριο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το αδιέξοδο που διαφαίνεται παρόλο το νέο Δ.Σ. την εβδομάδα που έρχεται (τελικά Τρίτη και όχι Παρασκευή) έχει "τρομάξει" τους φίλους της ομάδας για το "αύριο".

Μετά από προσωπικές ενέργειες ο Δημήτρης Γόντικας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής κατάφεραν να αλλάξουν την μέρα του Δ.Σ. και από Παρασκευή να το κάνουν την προσεχή Τρίτη.

Ο λόγος πως ήθελαν να επισπευτούν οι διαδικασίες, προκειμένου να μπορεί να γίνει νωρίτερα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρόλο αυτά οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι θετικές και οι μέτοχοι δεν δείχνουν να συμβιβάζονται με ορισμένα πράγματα και τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι θετικά.

Οργή... και συνθήματα με νόημα

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν άντεξαν και η πλειοψηφία των οργανωμένων ξεκίνησαν τα συνθήματα αγανάκτησης προς τους μετόχους.

"Βάλτε λεφτά δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα σας γ... η Θύρα 13" και "ΠΑΟ θρησκεία, θύρα 13, είστε όλοι συνένοχοι σε αυτή την ιστορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου