Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ απέρριψε την πρόταση της Σούπερ Λίγκα για το θέμα της αδειοδότησης κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν κάποια ομάδα δεν λάβει άδεια, θα πάρει τη θέση της μία επιπλέον της "Φούντμπολ Λιγκ"



Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είχε αποφασίσει να εισηγηθεί στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας ότι οι ομάδες που δε θα λάβουν πιστοποιητικό, θα καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Έτσι αν κάτι τέτοιο γινόταν αποδεκτό, τότε ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα και ο Πανσερρραϊκός που είχαν υποβιβαστεί θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση τους στην Σούπερ Λίγκα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ωστόσο απέρριψε την συγκεκριμένη εισήγηση και έτσι πέραν των τριών ομάδων της "Φούντμπολ Λιγκ" που θα προβιβαστούν στην μεγάλη κατηγορία αν κάποια ομάδα της Σούπερ Λίγκα δεν λάβει πιστοποιητικό τότε τη θέση της θα πάρει η επόμενη ομάδα από το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Σούπερ Λίγκα όπως είχε αποφασιστεί στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο ήταν οι ομάδες που δε θα λάβουν πιστοποιητικό, θα καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου