Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Απάντηση στη φημολογία για εμπλοκή στο θέμα των μεταγραφών του Ιανουαρίου χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα,



Στην ανακοίνωση, η ΠΑΕ τονίζει  ότι αποτελεί πάγια τακτική της η αποστολή στην ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα αλλά και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε κάθε μεταγραφική περίοδο τόσο της ασφαλιστικής, όσο και της φορολογικής ενημερότητας.

Παράλληλα αναφέρει ειδικότερα και τις ημερομηνίες αποστολής των εγγράφων στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:"Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διευκρινίζει πως αποτελεί πάγια τακτική της η αποστολή, στην ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, τόσο της Ασφαλιστικής, όσο και της Φορολογικής ενημερότητας.

Ειδικότερα για τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, τα έγγραφα στάλθηκαν στην ΕΠΟ στις 14 Ιουνίου 2010 και στις 13 Ιανουαρίου 2011 αντίστοιχα".

Στο μεταξύ από την Τρίτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, αυτόν με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της, την θύρα 4 του γηπέδου της ομάδας της Αρκαδίας. Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 9:00 έως τις 15:00.



Επίσης και την ημέρα του αγώνα (Κυριακή, 17/4) εισιτήρια θα πωλούνται και έξω από την θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου